Referenties

referenties

Onderstaand treft u een aantal referenties aan van zowel particulieren als bedrijven waarvoor Kalf ICT Services in het verleden heeft mogen werken.

Door : Kees uit Utrecht (8 november 2016)

Vincent is flexibel, bevlogen accuraat en integer. Een goede partij als je wat wat met je Mac hebt of deze wil uitbreiden.

Door : Jane uit Amstelveen ( 25 augustus 2016)

Vincent werkt snel, zelfs buiten kantooruren om, professioneel en doet gewoon zijn werk erg goed. Ik kan hem van harte aanbevelen als kleine ondernemer!
Hij heeft me geholpen met het weer op gang krijgen van mijn pc nadat iemand anders er een rotzooi van had gemaakt.

Door : Ingrid uit Utrecht (19 juli 2016)

Ik kwam via LEAPP bij Vincent terecht. Mijn iMac 7 jaar oud werd steeds trager. Vincent heeft de harde schijf vervangen voor een SSD schijf en het geheugen uitgebreid en ook voorzien van de nieuwste software. De iMac is weer razendsnel. Service en contact verliep prettig. Ik ben heel tevreden!

Door : Mickelsons uit Amsterdam (01 juni 2016)

Ik kan iedereen – privé of zakelijk – de support van Vincent Kalf van harte aanbevelen. Configuratie van nieuwe devices, back-ups, updates etc; Vincent neemt het allemaal snel en professioneel voor zijn rekening. Deskundig, betrouwbaar en zeer servicegericht – echt perfect!

Door : Mariska uit Amstelveen (10 mei 2016)

Zeer goede service, de ietsjes verouderde laptop werkt weer volledig naar behoren, super snel en helemaal up to date!

Door : Marco en Horriah uit Haarlem (18 februari 2016)

We zijn super tevreden over Vincent.
Hij heeft ons geholpen met een complex klusje om de email accounts van outlook weer op de Mac goed te krijgen. Vincent heeft veel geduld, legt zaken rustig uit en heeft meerdere oplossingen als iets niet direct lukt. Wijn zeer geholpen en zullen Vincent zeker weer bellen voor een volgende uitdaging

Door : Philip uit Amsterdam (17 januari 2016)

Vincent heeft mij tot volle tevredenheid geholpen met de inrichting (e-mail, programmatuur, back-up oplossing, bestandsbeheer) en beveiliging van mijn IT-systeem. Nu doet Vincent op regelmatige basis het onderhoud (updates, beveiliging checken, opschonen, back-ups nalopen, etc.) van datzelfde systeem.

Deskundig, betrouwbaar, komt afspraken na. Aanrader!

Door : Remko uit Amstelveen (16 december 2015)

Uitstekende service en deskundigheid bij Vincent Kalf voor iMac, iPhone en NAS benodigdheden. Snel, ervaren en efficiënte adviseur die ik graag aanbeveel bij andere Apple fanaten.

Door : Chris uit Oostzaan (8 december 2015)

Altijd problemen met het crashen van harde schijven met belangrijke data. Slordig waren wij met back-ups.
Vincent haalt de data weer boven water.
Hij gaf ons de oplossing voor ons slordige back-up probleem. Zeer netjes en goed is bij ons een NAS neergezet. ( spiegelende harde schijf).
Back-ups veilig. Bij crashen van een schijf is de andere er altijd nog.
Top geregeld en wij bevelen Vincent aan!!

Door : Rodney uit Hoorn (6 november 2015)

Zeer goede service! Heb mijn iPhone 6 laten unlocken. Werkt helemaal toppie nu .

Duidelijke uitleg & bij vragen altijd netjes antwoord

Super service van Vincent

Door : Rob uit Amstelveen (16 augustus 2015)

Vincent is een echte vakman, hi staat mij op professionele bij om de computerproblemen in mijn bedrijf op te lossen. ik kan hem van harte aanbevelen. Rob Hapto.nu

Door : Sal uit Amsterdam (12 augustus 2015)

Onlangs heb ik een telefoon gekocht welke helaas door de vorige eigenaar nog gelocked was. Vincent heeft met zijn efficiënte en professionele service ervoor gezorgd dat ik mijn telefoon nu kan gebruiken, zonder problemen. Hartelijk dank hiervoor. Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van de services van Vincent!

Met vriendelijke groet,

Sal Benyanes, Amsterdam

Door : Gerrit uit Amsterdam (10 augustus 2015)

TOPPER *
Via Twitter deed ik een oproep om hulp bij een probleem met mijn iMac. Vrijwel direct kreeg ik een vriendelijk uitnodigend bericht dat Vincent wel zou kunnen helpen. Ik mocht hem die avond nog gelijk bellen. Nadat ik hem uitgelegd had wat het probleem was, zouden er twee opties mogelijk de oplossing kunnen zijn. De eerst optie koste mij NIETS en leverde Vincent ook niets op. Desondanks gaf hij dat advies. Het tweede advies was het vervangen van de harde schijf. Dit bleek gelukkig niet nodig te zijn. Ik kon voortborduren op de eerste optie “CMD-R” en kwam daarbij in een menu waarbij ik het een ander heb gewijzigd. Later met CD/DVD OS install geprobeerd, en dat werkte wonderwel. Heb vervolgens update op update op update gedaan om weer helemaal bij te zijn. Ik ben Vincent zeer dankbaar voor zijn hulp en ben zeker van plan om in de toekomst gebruik te maken van zijn diensten. Dank je Vincent, je bent een eerlijke en goede ondernemer!

Door : Nico uit Amstelveen (07 augustus 2015)

Met Vincent Kalf kennisgemaakt via zijn website. Hij heeft mij enorm geholpen met de installatie van mijn MacBook Air en deze synchroon laten lopen met mijn iMac. Verder heeft hij veel problemen die ik had (iCloud, e-mail, iPhone) snel en duidelijk opgelost en geeft zelf ook ideeën aan. Het is zeer aangenaam om met hem samen te werken.
Nico Peper, Amstelveen

Door : Suus uit Amsterdam (07 augustus 2015)

Vincent heeft mij geholpen met problemen met mijn iMac en iPhone, ik was na een update alle foto’s en filmpjes van mijn dochtertje kwijt. Hij is gekomen en heeft alles gecontroleerd, hersteld en aangepast en alles doet het nu naar behoren. Vriendelijk, professioneel en deskundig. Als ik weer problemen of vragen heb zal ik hem zeker weer inschakelen.

Door : Marcus uit Groningen (04 augustus 2015)

Enige tijd gelden een iPad air laten unlocken door Vincent. Ikzelf was heel erg sceptisch over het slagen hiervan. Gedurende de 40 dagen die nodig waren om deze is
iPad te unlocken heb ik vaak mailtjes gestuurd naar Vincent met vragen, welke keer op keer keurig door hem werden beantwoord. Vincent heeft keurig werk geleverd en inmiddels heb ik de iPad volledig in gebruik. Hartelijk dank Vincent

Door : Edward uit Utrecht (18 juni 2015)

We hadden problemen met onze Mac na een update. Een goede analyse op afstand, daarna snelle en adequate afhandeling van het probleem. Open en duidelijk over de stappen en snel opgelost! Aanrader!

Door : Hassan uit Tilburg (02 juni 2015)

iPhone 6 unlocked van iCloud.

betrouwbaar, professioneel.

Reageert zeer snel en correct op mails.

Vertelt geen broodje aap verhalen.

Aanrader voor als je iemand betrouwbaar en recht door zee zoekt.

Is je geld dubbel en dwars waard.!!

Door : Linda uit Amersfoort (20 mei 2015)

Trots een MacBook gekocht, dramatische support van Amac (iSetup). Oproep gedaan op Twitter of iemand mij verder kon helpen. En daar was de Apple genius. Bij Vincent langs geweest, na 4 uur ging ik bij hem vandaan met een werkende MacBook met mijn eigen documenten. Vanaf dat moment een happy Mac gebruiker. Ook voor de eenvoudige vragen tussendoor heeft Vincent tijd.
Professionele dienstverlening, strak facturatieproces, helder in communicatie, goed in verwachtingsmanagement. Fijn dat ik Vincent heb leren kennen. Veel is mogelijk! Ook als je de overstap maakt van Windows naar Mac. Zeker een aanbeveling. Hartelijke groet, Linda | LEV. office

Door : Rob uit Numansdorp (04 mei 2015)

Ipad unlockt door Vincent Kalf

Ik heb een iPad overgenomen met een iCloud lock erop van iemand die niet meer te achterhalen was.
Vincent heb mij erbij geholpen deze lock te verwijderen, hij komt zijn beloftes na wat hij zegt en reageer super op vragen via mail.
als ik zakelijk nog eens ICT diensten nodig heb of raad moet hebben bij één van mijn Apple producten zal ik zeker om zijn raad vragen.
betalingen via bank en facturering zijn perfect geregeld.
iPad werkt super kan geen sporen van de vorige eigenaar terug vinden.

Rob Van Der Ree
Van Der Ree Transport

Door : Ter Maat uit Enschede (20 februari 2015)

Ik heb net het super nieuws ontvangen dat mijn iPad (met iCloud lock) het weer doet.

Vincent is duidelijk en komt zijn afspraken na. Zo weet je waar je aan toe bent.

Als iemand een iCloud lock heeft stuur ik ze naar jou toe!

Nogmaals super bedankt!

Door : Cynthia uit Amstelveen (08 januari 2015)

Tijdens onze huwelijksreis ging onze MacBook die wij mee hadden om al onze reisfoto’s en films van de GoPro op over te zetten stuk. De laptop deed niets meer. Hij kon aan en gaf dan een wit scherm. Wij waren al bang al onze foto’s incl huwelijksfoto’s kwijt te zijn. Bij terugkomst in NL de laptop naar Vincent gebracht. Vincent wist direct wat het probleem was en kon dit voor een goede prijs oplossen. We wilde er niet al te veel geld aan uitgeven omdat de laptop al 4 jaar oud was en we eigenlijk alleen onze foto’s en films veilig wilde stellen. Zelf waren we er al uit om een nieuwe laptop aan te schaffen nu deze stuk was gegaan.
Vincent raadde ons aan dit nog niet te doen omdat een MacBook veel langer mee kan gaan. We hebben er een grotere harde schijf en werkgeheugen in laten zetten waarna de laptop het weer perfect deed. Nog steeds, inmiddels 6 maanden later, draait de laptop nog steeds als een zonnetje. Ook nadat de laptop was gemaakt gaf Vincent tips over updates en hoe ik de foto’s het beste kon bewaren en een back-up kon draaien! Vincent, bedankt voor de geweldige service en betrokkenheid! Mocht er weer iets zijn komen wij zeker bij je terug!

Met vriendelijke groet,
Cynthia en Roy Haafst

Door : Mirjam uit Katwijk (03 januari 2015)

Super! Advies gevraagd omtrent eventuele aankoop telefoon iCloud lock. Vincent reageert heel snel en probeert niet je tot aankoop toe te zetten maar geeft juist advies om heel voorzichtig te zijn en tips om op te letten. Geen zakelijke blabla maar geeft gewoon eerlijk advies! Mocht ik ooit een telefoon kopen met iCloud dan weet ik waar ik moet zijn!
Super!

Door : Benjamin uit Amstelveen (07 december 2014)

Ik had een probleem met Mac en Vincent heeft het opgelost!
Bedankt Vincent

Door : Karin uit Hilversum (25 november 2014)

Na een aantal weken wachten, zeer tevreden over de iCloud unlock van de iPhone 5S. De telefoon is weer bruikbaar!
De communicatie is zeer snel en duidelijk.
Een aanrader!

Door : Moufid uit Amsterdam (25 november 2014)

Maandenlang heb ik een via marktplaats gekochte iPhone niet kunnen gebruiken omdat deze gelocked was met iCloud. Contact opgenomen met Vincent. Hij heeft gecheckt of de iPhone kon worden geunlocked. Dit was het geval. Na de betaling heeft hij meteen de procedure gestart. Het zou 10-30 dagen duren en zoals afgesproken is mijn iPhone eindelijk ontgrendeld dankzij Vincent. Helemaal top

Door : Gardouh uit Haarlem (21 november 2014)

Beste Vincent,

Bedankt voor je inzet. Je hebt mij goed geholpen met iPhone 5s iCloud verwijderd en dit tegen een vriendelijke prijs. Mocht er weer wat zijn, kom ik uiteraard bij je terug! Met Vriendelijke groet M.Gardouh

Door : Punchline uit Amstelveen (21 november 2014)

Computer weer prima! Nieuwe schijf geplaatst en geinstalleerd. Netjes, vakkundig en snel.

Door : Marc uit Amsterdam (18 november 2014)

Vincent heeft bij mijn iPhone 6 de iCloud eraf gehaald. Een apart proces is het omdat je het niet kunt volgen maar wel zeker een aanrader na een paar weken was mijn iCloud weg en kon ik genieten van m’n iPhone

Door : Jacob uit Dronten (03 november 2014)

Duidelijk en helder over de kosten en de tijd die het zou kosten om mijn iPhone te unlocken. Alles keurig en netjes geregeld dus helemaal tevreden over de service.

Door : Fransien uit Amsterdam (25 oktober 2014)

Vincent liep de 6 trappen naar mijn atelier moeiteloos op, wat op zich al een prestatie is!

Eenmaal boven bleek hij erg aardig en ter zake kundig en het probleem was dan ook snel verholpen. Daarnaast gaf hij nog een heleboel nuttige tips en adviezen. En dat alles voor een heel redelijk uurtarief.

Van harte aanbevolen, dus.

Door : Fawaz uit België (17 oktober 2014)

Kalf ICT heeft me perfect geholpen wat niemand in België kon heeft hij voor mekaar gekregen!! Echte aanrader! Grtjs vanuit België!

Door : Diane uit Hoorn (16 oktober 2014)

Vincent heeft ons zeer goed geholpen met het verwijderen van een iCloud lock. De communicatie is helder, vriendelijk en snel. De iPad doet het weer voortreffelijk! Echt een aanrader. Hartstikke bedankt!

Door : Klaas uit Apeldoorn (21 september 2014)

Kalf ICT komt na wat het belooft.
Snel en duidelijke antwoorden op vragen.

Eerlijk en oprecht.
Een aanrader dus.

Door : Danny uit Helmond (12 september 2014)

Goede service, vriendelijk, behulpzaam en altijd snel een antwoord.
Kijk niet verder voor je ICT klussen, Kalf ICT Services kan ik van harte aanbevelen.

Door : Mark uit Amstelveen (11 september 2014)

Goed contact,

Snelle reacties, en iCloud goed ‘unlocked’.

Unlock van iCloud duurt tot 35 dagen, maar was gelukkig sneller geregeld.

Door : Ron uit Zwolle (06 september 2014)

Een klant van mij had een iPhone gekocht met een iCloud daarop. Maar Vincent heeft dit uitstekend opgelost, klant blij, ik blij. Ik kom hier zeker weer terug. Snelle reactie via email, top !

Door : Aart uit Naarden (12 augustus 2014)

– Een aanrader voor al uw Mac/PC problemen
– Rustige uitstraling
– Betrouwbaar
– Opbouwend en onderbouwend op onderzoek gaan
– Vastberaden de oplossing zoeken

Beste Vincent, dank voor je hulp vandaag. Het was erg nuttig en voor mij ook leerzaam. Ik weet je te vinden als ik je weer nodig heb.

Door : Marco uit Amersfoort (25 juli 2014)

Mijn zeven jaar oude iMac met 350 GB HD begon behoorlijk vol te raken met foto’s (dubbele foto’s nav bewerken), muziek en filmpjes. Ook raakte “overige” op mijn HD super vol. Tijd voor actie dus. Via Internet een zestal bedrijven gevonden onder de zoekopdracht “Applehulp thuis” waarvan Kalf ICT er één was. De aanbieders goed vergeleken en mijn keus viel op Vincent, hoe hij zich presenteerde via zijn site was voor mij een reden voor een telefoontje. Na uitleg kwam Vincent met een paar goed ideeën waaronder het vervangen van mijn oude schijf voor een 1 TB schijf. Afspraak gemaakt en alles is precies zo gegaan als hij voorgesteld had en wij dus afgesproken hadden (installatie HD, software update en terugzetten alle data). Mijn indruk is dat Vincent zijn bedrijf en werkwijze heel erg serieus neemt zoals een topsporter zijn sport beoefend (opm. Vincent is een topsporter!). Ik ben dus buitengewoon tevreden over de adviezen, aanpak en ondersteuning van Vincent en ik kan hem bij iedere Apple gebruiker aanraden.

Door : Ina uit Amstelveen (24 juli 2014)

Vincent did a very good job with my laptop! At first it sounded like an aircraft engine, now it works great. He is a reliable and punctual person. Recommended!

Door : Roos uit Amsterdam (16 juni 2014)

Ik ben blij dat ik bij Vincent terecht ben gekomen voor mijn ICT probleem. Hij denk mee en overlegt goed over wat er moet gebeuren, wat het gaat kosten en wat de gevolgen zijn. Zo kom je niet voor onverwachte verassingen te staan. Verder is hij vlug en reageert snel op bijvoorbeeld de mail.
Ik vond het erg prettig hoe alles verliep.

Door : Roger uit Breukelen (02 juni 2014)

Vincent heeft ons geweldig geholpen met de installatie van onze nieuwe laptop met Windows 8 en met nieuwe apparatuur voor een snellere verbinding op de bovenverdieping. Snel beschikbaar en deskundig, een goede combinatie. Top.

Door : Luisa uit Den Haag (26 mei 2014)

Via Twitter kwam ik in contact met Vincent. Vriendelijke en voorkomende jongeman die weet waar hij over praat.
Hij heeft mijn “oude” MacBook Pro opgeschoond en van nieuwe software voorzien, zodat deze nog een paar jaar mee kan.
Ik ben zeer tevreden!

Door : Gaby uit Den Haag (16 mei 2014)

Op een zaterdagavond ging mijn MacBook Pro kapot. Via Twitter ben ik in contact gekomen met Vincent (1 minuut na het plaatsen van mijn tweet kreeg ik al een antwoord). Een telefoongesprek van een half uur bracht de conclusie: een defecte harddisk. Vincent heeft mij goed geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe harddisk, en heeft deze uiteindelijk ook in mijn MacBook geplaatst. Ook heeft hij alle programma’s die erop stonden er weer op teruggezet. Dik tevreden!!

Door : Marrit uit Amsterdam (05 mei 2014)

Al een tijdje liepen mijn agenda’s en contactpersonen niet optimaal synchroon. Een aantal programma’s gebruikte ik niet meer omdat ik er steeds in vast liep. Ik wilde graag alles opschonen en voor eens en altijd goed synchroniseren. Dat is dankzij Vincent helemaal gelukt. Alles doet het zonder problemen en het fijne is, dat hij mij als digibeet ook nog eens kan uitleggen hoe het werkt.
Een aanrader dus!

Door : Richard uit Rijswijk (28 april 2014)

Sinds twee jaar helpt Vincent mij bij verschillende IT vraagstukken tot zeer grote tevredenheid. Alles is snel opgelost. Hij reageert heel erg snel. Blijft tot het einde betrokken. Kan snel tot een oplossing komen. En daarbij ook nog super service gericht. Hij heeft weinig informatie nodig om te begrijpen wat er aan de hand is om het te kunnen oplossen. Dit is precies wat je verwacht van een deskundige. Een betere ondersteuning kan ik me niet wensen. (en ik heb eerdere ervaringen met andere dus kan een goede vergelijking maken).
Zeer aan te raden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Door : Gerard uit Amstelveen (30 maart 2014)

PC startte niet meer op door verplaatsen programma. Vincent gemaild, die
heeft het snel en prima verholpen. Blij dat alles weer werkt. Heeft u problemen met uw PC, bel of mail Vincent.
Dank je wel man.

Door : Ad uit Amstelveen (24 maart 2014)

Mijn computer deed niet meer wat het moest doen. Een en al ergernis. Vincent gebeld, afspraak gemaakt en na 2 uurtjes werk was het weer helemaal top. Hij gaf nog een advies voor een sterker internet signaal en een behuizing voor een extra harde schijf, dat opgevolgd en alles werkt weer als vanouds. Zelfs sneller. Hulde, Vincent is zeker een aanrader, een vaktechnische, vrolijke sportieve jonge man met een positieve uitstraling. Daar word je blij van.

Door : Jeannine uit Amsterdam (22 februari 2014)

Na vergeefs hulp gezocht te hebben bij de Apple winkel, de telefonische Apple helpdesk, en daarna nog eens 2 weken lang mailen met Apple support over een Apple ID en iCloud probleem waardoor ik niets meer kon updaten of downloaden en iCloud niet meer werkte heeft Vincent de zaak in een dik uurtje opgelost. Ik liep dansend de deur uit!
Ook ik kom zo nodig zeker terug bij Kalf ICT Services!

Door : Marjolein uit Amsterdam (2 februari 2014)

Harde schijf die faalt. Daar word je niet vrolijk van. Zeker niet als er voor 4 jaar aan werk op staat. Gelukkig was het slechts een voedingsprobleempje en had Vincent mijn harde schijf binnen no-time weer aan de praat. Mocht zelfs apparaatje meenemen naar huis om mijn data over te zetten op het nieuwe systeem (NAS) wat Vincent gelijkertijd ook heeft geïnstalleerd. Top, dus!

Door : Ed uit Haarlem (26 januari 2014)

Vincent heeft mijn iMac opnieuw ingesteld werkt nu perfect en voor heel weinig. Verder zeer goede service, was iedereen maar zo op internet hij maakt waar wat hij zegt. Gr. Ed

Door : Pim uit Uithoorn (16 januari 2014)

Mijn laptop was gecrashed, wilde niet meer opstarten, handen in het haar! Vincent gevonden via marktplaats. Binnen enkele dagen laptop nagekeken, harde schijf vervangen, software geplaatst en prima werkende laptop terug.
Nadien nog een mailtje of alles in orde is. Zowel voor, tijdens als na het proces een prima vent die mij het vertrouwen geeft dat ik zoek bij dergelijke problemen!

Dank Vincent.

Door : Paula uit Amstelveen (16 december 2013)

Vincent heeft mijn MacBook Pro voorzien van een groter geheugen en het allernieuwste programma geinstalleerd alles werkt weer top!!!
Vincent is een echte aanrader snel en betrouwbaar! Gr. Paula

Door : Fiona uit Uitgeest (8 december 2013)

Op zoek naar hulp voor ons netwerk en Apple apparatuur kwamen we via Twitter bij Vincent. Hij reageerde vlot en een afspraak was snel gemaakt.
Het (lastig te vinden) netwerkprobleem is in 2 uur opgelost en hij heeft nog een aantal Apple-verwante zaken voor ons gedaan. Heel fijn om iemand met zoveel kennis en kunnen van de apparatuur erbij te hebben. Daarnaast is Vincent een prettige en rustige persoonlijkheid. We komen zeker weer bij hem terug in de toekomst!

Door : Jurriaan uit Amsterdam (6 november 2013)

Hoi Vincent,
Dank je voor het installeren van OS X en alle vriendelijke uitleg. Ik snap mijn computer weer een beetje beter!
groetjes,
Jurriaan

Door : Randjan uit Paramaribo (31 oktober 2013)

Vincent heeft mij geholpen met het unlocken van mijn iPhone 5, Vincent is voor mij een redden geweest in nood. In het buitenland aangekomen te zijn, bleek mijn telefoon zijn gelocked.
Hij heeft mij geholpen terwijl ik in het buitenland zat, en met vertrouwen heeft mij binnen 2 dagen geholpen en gezorgd dat mijn telefoon van afstand simlock vrij kon worden gemaakt!

Dank u wel Vincent!

Door : Jim uit Landgraaf (23 oktober 2013)

Super service en volgens afspraken iPhone 5 geunlocked !

Zeker zo weer zaken mee doen!

Door : Kim uit Holysloot (22 oktober 2013)

iPad 4 van werk was ingesteld zonder AppStore en een aparte button om een paar werk gerelateerde apps te downloaden 🙁 Vincent heeft dit voor mij ongedaan gemaakt en heb nu een normale iPad MET AppStore 🙂
Mijn nieuwe laptop had alleen maar problemen met Office Outlook 2013, ene foutmelding na andere. Nu heb ik Mozilla Thunderbird en dat werkt super!

Super blij mee en heel fijn geholpen!!!

Mijn man vond het maar niets dat ik in de avond niet bij een bedrijf, maar bij iemand thuis langs ging, maar Vincent is volledig betrouwbaar!!!

Door : Marc uit Vinkeveen (18 oktober 2013)

Beste Vincent,

Bedankt voor je inzet. Meerdere malen heb je ons geholpen met iPhones en iPad en dit tegen een vriendelijke prijs. Mocht er weer wat zijn, komen we uiteraard bij je terug! Vriendelijke Groet, Marc

Door : Rob uit Rotterdam (13 oktober 2013)

Vincent,
Je bent een kei.
Je hebt me top geholpen!
M’n Apple tv weer keurig in orde gemaakt en ook nog uitgelegd via iMessage hoe ik ‘m verder wilde hebben zo als ie nu is.
TOP!

Door : Nortier uit Amstelveen (7 oktober 2013)

Vincent heeft ons geweldig geholpen met diverse problemen met onze Apple apparatuur en heel duidelijk en geduldig uitgelegd hoe we zelf dingen kunnen oplossen. Alles werkt weer geweldig!

Door : Renée uit Amstelveen (14 september 2013)

Wat een fijne, klantvriendelijke en goede service! De meerdere problemen die ik had met 2 laptops waren in een avondje opgelost. Vincent kon dezelfde avond nog komen, super! Ook op de extra vraagjes die ik nog had over mijn Mac had hij gelijk een antwoord. De laptops werken weer geweldig!

Door : Memo uit Roosendaal (13 september 2013)

iPhone 5 IMEI laten unlocken door Vincent. Ging sneller dan ik had gedacht het duurde geen 4 uur voor mijn iPhone unlocked was! Beste service en respons die je maar kan bedenken.

Door : Verena uit Assendelft (12 september 2013)

Super service!!! Vincent reageert heel snel en heeft me ook na het herstellen van mijn Apple Tv nog verder geholpen met vraagjes die ik had – zelfs op zondag avond nog!!!

Door : Ruben uit Rhenen (1 september 2013)

Hij heeft mijn harde schijf snel en goed vervangen, uitgelegd hoe ik mijn back-up moest terugzetten en werkt absoluut naar toebehoren! Daarna ook nog behulpzaam geweest met mijn vragen te beantwoorden! Naast Vincent’s vakkundigheid is hij heel erg aardig en heeft hij een goed gevoel voor humor! Bedankt!

Door : Pieter uit Amsterdam (22 augustus 2013)

Nadat ik in Colombia een iPhone 4 met simlock had gekocht, wat ik toentertijd niet wist, bleek niemand van de 20 telefoonzaakjes waar ik langs ben geweest deze te kunnen verwijderen. Na wat research op het internet ben ik bij Vincent terecht gekomen. Hij heeft, terwijl ik in Panama zat op dat moment, mijn simlock binnen 3 dagen verwijderd. De iPhone is momenteel al een paar maanden in gebruik en functioneert nog steeds perfect.

Door : Maya uit Amsterdam (15 augustus 2013)

Ik heb Vincent via marktplaats leren kennen nadat ik op zoek was naar iemand om mijn Mac te herstellen. Vincent reageert ongelofelijk snel op email, was bereid om de herstelling direct uit te voeren, komt afspraken na en is transparant en correct over de prijs. Ik ben heel erg tevreden.

Door : Bas uit Heemskerk (14 augustus 2013)

Goeie service en snelle respons

Door : Dorien uit Amstelveen (16 juli 2013)

Vincent kan ik warm aanbevelen voor het oplossen van computerproblemen. Hij bezit veel kennis en veel geduld. Bovendien heeft hij begrip voor de slow motion van senioren.
Dorien Mijksenaar, raadslid GroenLinks Amstelveen

Door : Chris uit Driebergen (15 juli 2013)

Vincent was de eerste die reageerde op mijn vraag via Twitter voor een Mac specialist dus ik wist niet dat hij ook op Marktplaats stond.
Hij heeft mijn iMac vakkundig thuis bij mij uit elkaar gehaald en schoongemaakt zodat de ventilatoren hun werk weer kunnen doen en geen bak herrie meer maken. De temperatuur van de iMac voelt nu ook weer normaal aan.
Tevens nog wat software probleempjes voor me opgelost toen hij er toch was.
Prima geregeld allemaal voor een vaste vooraf overeengekomen prijs.
Aanrader!

Door : Wouter uit Amstelveen (15 juli 2013)

Vincent heeft mijn PC weer helemaal bijgewerkt en opgeschoond en uit zichzelf helemaal van binnen gereinigd. Hij heeft extra GB’s toegevoegd aan mijn PC, zodat de snelheid nu optimaal is. Vincent is zeer stipt in het nakomen van zijn afspraken en zeer duidelijk in het uitleggen van problemen met computer en internet, zeer belangrijk voor een senior. Ben zeer tevreden over zijn diensten en kan hem iedereen aanbevelen.

Door : Sem uit Haarlem (15 juli 2013)

Vincent heeft diverse problemen met mijn iMac snel weten te tackelen. Ook heeft hij bij mij een betrouwbare back-up oplossing geïnstalleerd, zodat ik nooit meer bang hoef te zijn dat ik mijn gegevens kwijtraak. Absolute aanrader, betrouwbaar en betaalbaar.

Door : Jeanne uit Amsterdam (20 mei 2013)

Ik was al mijn mail kwijt op mijn mac. Op de avond van tweede pinksterdag. Grote paniek. In no time reageerde Vincent op mijn paniek Tweet en binnen een half uur was alles hersteld… wat drie andere hulplijnen niet gelukt was.
Snel-kalm-vriendelijk. Aanrader.

Door : Rik uit Amsterdam (18 mei 2013)

Vincent heeft na het vastlopen van HD in mijn MacBook, deze vervangen voor een grotere harde schijf en mijn belangrijke bestanden kunnen redden van mijn oude HD… super goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de levertijd van de nieuwe HD.
Super bedankt nog… ooh ja, mijn Apple TV draait ook nog steeds dankzij Vincent…TOP

Door : Vyk uit Eindhoven (15 mei 2013)

Niemand die mijn iphone kon unlocken…langs alle belhuizen geweest etc. Maar deze man, Vincent Kalf, heeft het hem toch geflikt!!!
Ik ben bijzonder positief over KALF ICT. Duidelijke communicatie, erg klantvriendelijk en stelt jou zeker niet teleur.
Ik kan iedereen aan raden die problemen heeft met zijn iphone om contact op te nemen met deze man!!!
TOPPERTJE!!

Door : Michael uit Amsterdam (03 mei 2013)

Ik had een iPhone 3GS via marktplaats gekocht, en die bleek gelockt te zijn. Vincent heeft binnen een dag de oorspronkelijke provider achterhaald, en het toestel geunlocked. Professionele en vriendelijke service. Zeker een aanrader!

Door : Lars uit Amsterdam (26 april 2013)

Mijn Mac weer prima in orde, Vincent legt ook alles prima uit, aanrader.

Door : Marcel uit De Kwakel (14 maart 2013)

Wij hadden 2 laptops die kapot waren en een nieuwe PC die geïnstalleerd moest worden.
Met de vakkundige en snelle hulp van Vincent was dit snel verholpen en naar uiterste tevredenheid ! Prijs/kwaliteit verhouding is super en dit is een (top) adres om te onthouden.

M. Spaai MBA

Door : Dirk uit Amsterdam (7 februari 2013)

Mijn Apple Time Capsule deed het niet meer. Vincent heeft het apparaat snel en deskundig kunnen onderzoeken en mijn belangrijke bestanden kunnen redden en overzetten. Professionele en vriendelijke service. Aanrader!

Door : Ron uit Amstelveen (7 februari 2013)

Zeer goede ervaring en snel geholpen, van mijn iPhone moest eerst de software aangepast worden en dat was mij te veel werk. Maar voor Vincent geen probleem tevens heeft hij de O2 lock professioneel verwijderd en dat allemaal in 3 dagen gewoon super.

Door : Liteke uit Amstelveen (21 januari 2013)

Na mijn mail aan Vincent kwam hij dezelfde week nog aan huis. Hij heeft onze problemem met de MacBook en Time Capsule verholpen en tevens van alles (inclusief muziek en foto’s) overgezet van een oude laptop naar een nieuwe.
Alles loopt nu zoals het moet. Hij kan goed en duidelijk uitleggen wat hij heeft gedaan en hij is erg vriendelijk. Hij heeft na afloop ook nog vragen beantwoord die ik had. Ik ben er enorm blij mee en mocht er nog een keer wat zijn zou ik zeker zijn hulp weer inroepen. Zeker aan te raden!

Door : Ernst uit Amsterdam (31 oktober 2012)

Vincent heeft mij snel en goed geholpen.
Geen vage verhalen, maar duidelijke uitleg over hoe en wat.
En dit alles voor een zeer schappelijke prijs.
Een absolute aanrader !

Door : Willy uit Amsterdam (2 oktober 2012)

Vincent heeft mijn iPhone 4 die het niet meer deed, weer werkend gekregen. Nu is de telefoon ook simlockvrij gemaakt en bruikbaar voor iedere simcard. Daar ben ik erg blij mee.
Betrouwbaar adres en goede dienstverlening, zelfs sneller dan de afgesproken termijn.

Door : Gilbert uit Reeuwijk (14 augustus 2012)

Vincent heeft mij met mijn MacBook zeer kundig en professioneel geholpen. Installatie van diverse programma’s waaronder Windows en Office Suite zodat ik netjes met Lion en met Windows 7 kan werken. Hij heeft mijn geheugenprobleem verholpen en netjes geupgrade met heldere uitleg en het nodige aan geduld. Uiteraard tegen een goede en scherpe prijs. Ook zijn service achteraf heb ik zeer gewaardeerd.

Door : Jeroen uit Alkmaar (11 augustus 2012)

Ik kocht mijn eerste Apple computer en had iemand nodig die mij hierin wegwijs maakte tegen een normale prijs. Tevens moest mijn Microsoft Outlook voor Mac vlekkeloos syncen met mij Android telefoon (jaja). Ik vond Vincent op marktplaats na lang zoeken naar iemand die verstand had van “Mac’s”
Hij heeft mij op een rustige, heldere manier uitleg gegeven en alle accounts perfect werkend gekregen.

Absoluut een aanrader als je een Apple-expert zoekt tegen een betaalbaar tarief!

Wederom dank Vincent!

Groet,

Jeroen

Door : Adrie uit De Kwakel (30 juli 2012)

Op zaterdagavond op afstand mijn iPhone weer aan de praat gekregen nadat het voor mij leek dat iPhone compleet gestorven was.  Na een snelle en duidelijke uitleg kregen we hem weer werkbaar met de laatste kopie vanuit iTunes. Zeer blij omdat ik voor vertrek naar London sta en niet zonder mobiel kan.

Adrie Berk

Door : Pascal uit Zaandam (20 juli 2012)

Vincent is een persoon waar je van op aan kunt! Heeft kennis van zaken en zal je geen onnodige spullen aansmeren. Vincent is een rustige correcte jongen die onze imac weer op snelheid heeft gebracht. Verder gaat hij in ons nieuwe huis een netwerk adviseren/installeren. Kortom een aanrader!!

Door : Mandy uit Purmerend (09 mei 2012)

Mijn externe harde schijf deed het opeens niet meer waardoor ik al mijn foto’s (honderden) en filmpjes van de laatste 4 jaar kwijt was. Heb Vincent ingeschakeld en die heeft op een paar fotootjes na alles weer boven water gekregen.
Ik ben helemaal gelukkig! Emailcontact en het repareren v.d. schijf ging vlot dus mocht ik in de toekomst weer problemen hebben (hoop het natuurlijk niet) dan ga ik weer naar Vincent toe!

Door : Rico uit Amsterdam (05 maart 2012)

Na mijzelf uitgebreid op het internet geïnformeerd te hebben, was de conclusie dat mijn specifieke iPhone onmogelijk gejailbreaked / unlocked kon worden.
Als laatste mogelijkheid, zonder er zelf nog in te geloven, Vincent om hulp gevraagd.
In een half uurtje had hij de zaak gefixed.
Een intelligente en sympathieke gozer, met zeer veel kennis van zaken. Hij is het bekende “mannetje”, dat iedereen wel achter de hand zou willen hebben!
Ik ben hem zeer erkentelijk!

Nogmaals dank Vincent!

Door : Hans uit Zuidschermer (20 oktober 2011)

Het bestaat nog!
Eerst Mac store Uitgeest gebeld of ze mij konden helpen. Tuurlijk was geen probleem moest er alleen wel rekening mee houden dat ik mijn MacBook zo’n week kwijt zou zijn, was erg druk …..

Toen Vincent even gebeld, Kon direct bij hem langskomen en had, onder het genot van een kop koffie, het in 1 uur gefixed !!!!! Klasse

Later nogmaals terug geweest om een aantal updates door te voeren en nieuwe software geïnstalleerd.

Vincent komt zijn afspraken na en je kan op hem rekenen.
Ik heb eindelijk iemand gevonden die mij zeer goed heeft geholpen!!!!!!
zonder bureaucratische rompslomp van een groot bedrijf (Mac store)

Door : Joke uit Amsterdam (06 oktober 2011)

Vincent werkt zeer nauwkeurig en deskundig. Hij heeft absoluut verstand van zaken en vakkundig.

Hij heeft bij mij alle computerproblemen opgelost. Super gozer !!!

Joke

Door : Asta uit Amsterdam (04 januari 2011)

Zeer goede ervaring. Vincent kan je wel vragen voor een klus, is betaalbaar, weet waar hij het over heeft en zal je niets “aansmeren” wat je niet nodig hebt of waar je niet om vraagt. Heel super. Ik heb m’n monteur wel gevonden voor m’n Mac.

Door : Jos uit De Kwakel (15 februari 2011)

Vincent heeft mij keurig geholpen, Hij is rustig, aardig en vriendelijk en probeert eerst per mail suggesties te doen. Hij heeft verstand van zaken en rekent schappelijke prijzen. Kortom, als ik iets nodig heb op iPhone-gebied hoef ik niet verder meer te zoeken maar schakel ik Vincent in.

Voor meer referenties verwijs ik u graag naar mijn advertentie op Marktplaats. Deze is hier te vinden.

google-plus